facebook tracking

Vilka är Toxic och vem är du för Toxic?

Vår bästa tillgång är du!

Hos oss får du tid för personlig utveckling och reflektion. Vår viktigaste kund är din och tillsammans skapar vi magi. Hos oss tränar du på arbetstid för att må bra och hinna med dig själv. Din viktigaste chef är du själv med våra gemensamma värderingar som grund. Hos oss kan din galna idé bli verklighet, vi älskar tänka nytt. Det kan vara du som startar upp ett helt nytt kontor i Berlin. Det är du som är föräldraledig lite för länge. Det är du som också missar ibland, men som slipper stå ensam med kunden. För vi vinner ihop, förlorar ihop och vi gläds åt varandras framgång. Här står ingen i vägen för någon och alla firar dina framgångar. Det är du som syns och som faktiskt får synas, om du vill. Det går kanske inte riktigt att förklara helt, varför vi som jobbar här, jobbar här. Men allt måste inte förklaras. För oss är det viktigast att det KÄNNS rätt. Så, vad kan vi göra för att det ska kännas bra? Vad skulle du vilja göra för oss? Vi finns alltid här för dem som behöver. Vi bryr oss på riktigt.

Tycker du om att lära dig nya saker? Det gör vi också!

Kunskapsdelning är vårt viktigaste verktyg för att klara av de utmaningar som vi ställs inför. Din personliga utveckling är något som vi värdesätter högt, och därför skickar vi dig gärna på kurser & utbildningar samt konferenser. Vi anordnar även Techdays och Freedom Friday med jämna mellanrum för att du ska få möjlighet till fördjupning inom ett område som du tycker är intressant.

Tycker du om att ha roligt på jobbet? Det gör vi också!

Varje år reser vi med hela vårt team för att ha kul tillsammans och för att fira ett fantastiskt år. Vi startar även varje halvår med en Kick Off där vi gör en kul aktivitet tillsammans för att tagga inför kommande projekt. Tillsammans firar vi alltid våra framgångar och lanseringar, och på fredagar dricker vi en spännande fredagsöl för att runda av en bra arbetsvecka. I vårt spelrum med PS4 kan du ta en paus under dagen för att utmana en kollega i allt från FIFA och NHL till Towerfall. 

​Tycker du om att må bra? Det gör vi också!

Därför erbjuder vi flextid, friskvårdsbidrag och 2 timmar friskvård i veckan under arbetstid. Vi värdesätter också att kunna erbjuda en arbetsplats där alla kan trivas och har möjlighet att utvecklas. Därför sitter vi i ett öppet kontorslandskap, men det finns också möjlighet att arbeta ostört i tysta rum. Hos oss kan du vara dig själv.

Våra värderingar

Ansvarstagande
Tillsammans skapar vi gemensamma målsättningar för varje projekt. Vi jobbar med ständiga avstämningar (iterativt) vilket skapar en träffsäker leverans både tidsmässigt och affärsmässigt.
Glädje
Det riktiga värdet skapas i gemenskap med dig. Och vi lever under övertygelsen om att glöd och glädje är en av grundstenarna för att lyckas. Vi firar så klart alltid framgångar tillsammans!
Innovativ kreativitet
Våra medarbetare har en unik drivkraft att hitta nya vägar och ny teknik för att lösa dina problem. Vi jobbar proaktivt och delar gärna med oss av kreativa lösningar för ditt bästa.
Långsiktigt engagemang
Vi är engagerade i din affär och ser långsiktigt på våra relationer. Vi kan våra kunders verksamhet och lyssnar på behov och problem som behöver en lösning
Effektivitet
Vi vet vad som är viktigt och prioriterar därefter. Genom enkla rutiner och samarbetsformer levererar vi enligt plan. Valet av den enkla vägen görs när det går och vi återanvänder både kompetens och lösningar när vi kan.
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor